Ga naar inhoud
menu
Wij zijn geopend! 08:00-17:00

Werken bij

VACATURE

Receptionist (m/v) autogarage Nunspeet, 20 uur per week


De werkgever


Van Geenen Auto’s, al bijna 18 jaar een begrip in Nunspeet! Uw auto is bij Van Geenen in goede handen, zij staan voor kwaliteit en deskundigheid. Van Geenen Auto’s heeft een uitstekende werkplaats waarin een team van vakspecialisten elke dag reparaties en onderhoud van auto’s en bedrijfswagens verzorgd. Tevens is er nog een tweede locatie waar men gespecialiseerd is in verhuur van (bedrijf)wagens en verkoop van occasions. Voor de werkplaats is men op zoek naar een Receptionist (m/v) voor 4 uur per dag (5 dagen per week). Wil jij het nieuwe gezicht van deze garage worden?
Een score op ‘klanten vertellen’ van maar liefst een 8,8!

Jouw werkdag


Aangekomen op het werk neem je plaats achter de receptie in de lichte ontvangstruimte. Nadat de computer is opgestart bekijk je de afspraken voor vandaag en zorg je voor het klaarleggen van de werkorders. Dan komt de eerste klant binnen, jij zorgt voor een prettig ontvangst en voorziet de klant van de juiste informatie. Aansluitend stel je de werkorder op en zorg je dat de monteurs gericht aan de slag kunnen. Daarna beantwoord je de mail en verzorg jij de telefoon. Na een bak koffie met het team, bespreek je de bijzonderheden van die dag met de chef werkplaats. Je vindt het fijn dat alles geordend is en netjes wordt geregeld.

Wat breng jij mee?

Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring en hebt ervoor geleerd om klantgericht te handelen en met computers te werken. Jij bent van nature opgewekt en representatief. Als jij iets opmerkt dat beter kan, dan ga je dat ook regelen. Door jouw sociale houding en goede communicatieve vaardigheden weet je klanten aan de garage te verbinden. Graag werk je nauwkeurig en zorg je dat het werk op tijd gedaan is. Ben je al bekend met de garagesoftware van Autoflex? Dan is dat mooi meegenomen! Veel tijd kwijt zijn met woon-werk verkeer is niet jouw ding. Jij bent het liefst binnen 20 minuten op je werk!
Deze leuke baan is prima te combineren met schoolgaande kinderen!

Waarom zou je hier gaan werken?

Van Geenen Auto’s is een groeiend bedrijf, waar ondernemerschap en enthousiasme voor het vak de boventoon voeren. Het team is niet al te groot en daardoor zijn er prettige, korte communicatielijnen. Bij Van Geenen worden medewerkers betrokken bij verbeteringen die bijdragen aan de klant-tevredenheid en groei. Bij groei hoort ontwikkeling, dus ook voor persoonlijke ontwikkeling is ruimte!

Arbeidsvoorwaarden en reageren
De arbeidsvoorwaarden voor deze branche zijn ondergebracht in de CAO voor het Motorvoertuigenbedrijf en Tweewielerbedrijf. Deze functie valt in functiefamilie 10, schaal D.
Van Geenen Auto’s heeft deze procedure exclusief uitbesteed aan John Storm h/o Claassen, Moolenbeek & Partners. Een assessment of persoonlijkheidsvragenlijst kan onderdeel uitmaken van de procedure. 


Voor meer informatie of solliciteren kunt u contact opnemen met John Storm, john.storm@cmenp.nl
Nb. In verband met de vakanties zullen de eerste gesprekken na 26 augustus worden ingepland.
/