Ga naar inhoud
menu
Wij zijn geopend! 08:00-17:00

Over ons

Een garage wilt u kunnen vertrouwen. U wilt zeker weten dat uw auto in goede handen is en dat de mensen die er werken u serieus nemen en meedenken over een oplossing. Wij zijn Van Geenen Auto’s aangenaam.

Op deze website leest u wat wij voor u kunnen betekenen. Het gaat er ons uiteindelijk om dat u iedere dag met plezier in uw auto rijdt en dat hij veilig en comfortabel functioneert. Daar zetten we ons dagelijks met hart en ziel voor in.

Op onze 2e locatie aan de Draaiing 3 in Nunspeet kunt u terecht voor de aanschaf van gebruikte personen en bedrijfsauto's.  Maak gerust een proefrit in één van de auto’s, die overigens gemiddeld vijf jaar oud zijn. Op onze andere locatie aan de Industrieweg doen wij alles om uw auto perfect te laten zijn.

Met louter gecertificeerde monteurs, van wie twee keurmeesters, en geavanceerde en moderne uitleesapparatuur geven wij u en uw auto, welk merk dan ook, de aandacht die hij verdient.

Showroom

Op onze 2e locatie aan de Draaiing 3 in Nunspeet kunt u terecht voor de aanschaf van gebruikte personen en bedrijfsauto's. Maak gerust een proefrit in één van de auto’s, die overigens gemiddeld vijf jaar oud zijn. Deze auto’s, veelal van de eerste eigenaar en gemiddeld circa vijf jaar oud, kijken we technisch helemaal na voordat ze in de verkoop gaan. U rijdt met een glimlach bij ons weg.

Bekijk direct al onze occasions

Werkplaats

Al vanaf 2002 zijn wij werkzaam vanaf de Industrieweg 58b in Nunspeet. Onze klanten kring bestaat uit personen en bedrijfsauto's, particulier of het totale wagenpark van een bedrijf. Kwaliteit is bij ons erg belangrijk, zo investeren wij constant in kennis en apparatuur om up-to-date te blijven en uw auto van het juiste onderhoud te kunnen voorzien. Ons team bestaat uit 3 monteurs en een chef-werkplaats, eigenaar Hans van Geenen.

Lees meer over reparatie & onderhoud

Ons team

Ons team bestaat uit jong en oud, zo leren wij elke dag van elkaar en gaan wij geen uitdaging uit de weg!

Van Geenen Auto's verkoop vestiging - Flexibelopweg verhuur & shortlease:

  • Gerben de Zwaan      - Verkoop 
  • Jaap Willem Engel     - Verhuur
  • Rowin Mulder            - Conditionering verkoopauto's
  • Dries Morren             - Transport en operationele ondersteuning 

Van Geenen Auto's werkplaats vestiging:

  • Hans van Geenen      - Eigenaar & chef werkplaats
  • Stephan Holstege      - Werkplaats.
  • Frank van der Weide  - Werkplaats.
  • Mark Dijkhuizen         - Werkplaats.

Vertrouw op ons bewezen en gecertificeerde vakmanschap

99%
van de reparaties zijn dezelfde dag klaar
8,8
tevredenheidsscore door 48 klanten
3000+
bestuurders helpen wij jaarlijks (weer) op weg
Bovag Autocrew Bosch