logo
Vestigingen (2)
Verkoop & Verhuur

Draaiing 3
8072TC Nunspeet

Werkplaats

Industrieweg 58b
8071 CV Nunspeet

loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Over ons

Welkom bij Van Geenen Auto's

Leuk kennis te maken.

Uw auto brengt u naar onze werkplaats omdat u kiest voor service en kwaliteit en het kopen van uw volgende personenauto of bedrijfswagen gaat ontspannen en met zekerheid. Dat is waar wij voor gaan én staan.

Dit doe ik niet alleen, maar met ons team van 9 medewerkers. Op deze pagina stellen we ze graag voor en vertellen we meer over ons bedrijf. Veel leesplezier!

Hans van Geenen - Eigenaar
overons-img

Werkzaam op twee locaties

Showroom
Op onze 2e locatie aan de Draaiing 3 in Nunspeet kunt u terecht voor de aanschaf van gebruikte personen en bedrijfsauto's. Maak gerust een proefrit in één van de auto’s, die overigens gemiddeld vijf jaar oud zijn. Deze auto’s, veelal van de eerste eigenaar en gemiddeld circa vijf jaar oud, kijken we technisch helemaal na voordat ze in de verkoop gaan. U rijdt met een glimlach bij ons weg.
Werkplaats
Al vanaf 2002 zijn wij werkzaam vanaf de Industrieweg 58b in Nunspeet. Onze klanten kring bestaat uit personen en bedrijfsauto's, particulier of het totale wagenpark van een bedrijf. Kwaliteit is bij ons erg belangrijk, zo investeren wij constant in kennis en apparatuur om up-to-date te blijven en uw auto van het juiste onderhoud te kunnen voorzien. Ons team bestaat uit 3 monteurs en een chef-werkplaats, eigenaar Hans van Geenen.
2002
Ervaring sinds
34
Auto’s op voorraad
9
Klanttevredenheid
632
Werkplaats opdrachten

Daarom kiest u Van Geenen auto's

Een garage wilt u kunnen vertrouwen. U wilt zeker weten dat uw auto in goede handen is en dat de mensen die er werken u serieus nemen en meedenken over een oplossing.

Met gecertificeerde monteurs, van wie twee keurmeesters, en geavanceerde en moderne uitleesapparatuur geven wij uw auto, welk merk dan ook, de aandacht die hij verdient.

  • Moderne werkplaats
  • Persoonlijke service
  • Kwaliteit occasions
Banner Image 0