Dagelijks bereikbaar op
+31 (0) 341 25 22 14
Volg ons op

 

Hét team achter Van Geenen Auto’s & Techniek:

Hans van Geenen

Eigenaar – Chef werkplaats – 1e Autotechnicus – APK keurmeester – Gecertificeerd airco specialist 

 

 

 

 

 

 


Marinus van den Nagel

Werkplaats – 1e Autotechnicus – APK keurmeester – Diagnose specialist – Gecertificeerd airco specialist – Gecertificeerd voor het werken aan hybride/elektrische voertuigen 

Vanaf 2004 ben ik een vast gezicht in dit bedrijf, begonnen als autowasser en door de jaren heen ben ik gegroeid naar een volwaardig monteur. Sinds mijn jeugd sleutelde ik al aan brommers, later werden dat motoren en nu als dagelijks werk verzorg ik met veel plezier alle reparaties en het onderhoud van uw auto!

 

 

 

 

 

 


Stephan Holstege

Werkplaats – Leerling Autotechnicus

Na mijn stage periode ben ik terug gekomen naar het bedrijf waar ik op de zaterdag al werkzaam was: Van Geenen Auto’s & Techniek. In dit vooruitstrevende bedrijf kan ik mij goed ontwikkelen. Met veel gedrevenheid en enthousiasme sta ik graag voor u en uw auto klaar.

 

 

 

 

 

 


Marjan Pater

Administratie & Flexibelopweg     

Als u ’s ochtends belt is de kans groot dat u mij aan de telefoon krijgt, ik plan een huur bus voor u in maar ook uw APK. Voor alle vragen kunt u in eerste instantie bij mij terecht. Ik ben een ‘bruggenbouwer’. Ik zet mij graag in voor anderen, zowel voor onze klanten als voor mijn collega’s. Dat is mijn drive en dat doe ik met veel plezier!                            

 

 

 

 

 

 


Gerben de Zwaan

In-en verkoop

Al van jongs af aan ben ik werkzaam in de autobranche, begonnen als autowasser, daarna monteur en later receptiewerk. Wat goed is kan altijd beter, of dat nou gaat om klantcontacten of om auto’s, elke dag kijk ik er naar uit om te leren en om vernieuwend te zijn.

Met mijn combinatie van technische kennis en passie voor auto’s help ik u graag bij het vinden van dé auto welke bij u past!