Ga naar inhoud
menu
Wij zijn geopend! 08:00-17:00

Reparatie en onderhoud

Niets is vervelender dan een auto waar wat aan mankeert. Er piept iets, hij schokt, er rammelt iets, vervelend en u wilt daar zo snel mogelijk vanaf. Wanneer u de auto ’s ochtends bij ons brengt, staat hij doorgaans ’s avonds weer gerepareerd voor u klaar. In de tussentijd blijft u desgewenst mobiel en rijdt u prettig door in één van onze leenauto’s.

 • 99% van de reparaties op dezelfde dag klaar.
 • Wij repareren / onderhouden elk merk auto, ook elektrisch.
 • Gecertificeerde BOVAG-garage met BOSCH AutoCrew monteurs.
 • Van APK-keuring en schadeherstel tot bandenservice.
 • APK-keuring

  Voor uw veiligheid en het onderhoud laat u uw auto ieder jaar keuren, de zogeheten APK. Bij Van Geenen Auto’s is die keuring in uiterst goede handen. Een van onze keurmeesters zorgt voor een vaste prijs van € 29,95 voor dat uw auto goed gekeurd, en dus comfortabel en veilig, de weg op gaat. Eventuele reparaties overleggen we altijd van tevoren.

 • Diagnose

  Onze goed opgeleide monteurs zijn in staat om snel een juiste diagnose te stellen bij een storing of mankement. Wij worden volledig ondersteund door Bosch en beschikken daardoor over de benodigde voertuigdocumentatie en diagnoseapparatuur. Tevens werken wij met originele uitleesappartuur voor de VAG-groep. Tijdens de diagnose vinden wij heldere communicatie over de vordering en kosten erg belangrijk.

 • Bandenservice en opslag

  Hoe noemen jullie dat, een bandenhotel? Jazeker. Ons pand aan de Industrieweg in Nunspeet is voorzien van een echt bandenhotel. Een plek waar u uw banden zorgvuldig kunt laten opslaan, terwijl u op veilige zomer- of winterbanden rijdt. Uiteraard maken we uw set wielen schoon voordat we ze opslaan.

 • Aircoservice en reparatie

  Zeker na de hete zomer van 2018 wil iedereen een goed onderhouden en topwerkende airco. Bij Van Geenen gebruiken we voor het onderhoud van uw airco een innovatief en milieuveilig systeem. Een regelmatige servicebeurt zorgt ervoor dat u ook in de zomer van 2019 en alle zomers daarna rondrijdt in een heerlijke temperatuur van rond de 18 graden.

 • Ruitvervanging

  Het kan iedereen gebeuren: een steentje knalt op de voorruit met als gevolg een lelijk sterretje. Doorrijden is geen optie, want een sterretje is zo een barst, en dan bent u verder van huis. Op afspraak nemen wij de zorg uit handen en regelen wij dat uw voorruit weer volledig wordt herstelt of vervangen.

 • Schadeherstel

  Een kras is zo gemaakt, pech kan iedere automobilist overkomen. Het gaat erom wat u ermee doet. Goed om te weten is dat wij voor u klaarstaan. Wij zorgen ervoor dat uw auto er in no time weer uitziet of rijdt zoals u dat het liefste wilt. Uiteraard schakelen wij een schade-expert in en krijgt u van ons een leenauto (vanaf € 200 gratis), zodat u in de tussentijd de weg op kan.

/

Geo de Bruin uit Nunspeet beveelt ons aan

“Nakomen afspraken en wanneer er bijzonderheden zijn wordt je persoonlijk gebeld”

Concraft Studio uit Rotterdam beveelt ons aan

“Aanschaf gebruikte auto. Service is prima en afspraken worden stipt nagekomen, het bedrijf geeft een goede verzorgde indruk.”

Snel en goed je auto laten repareren of onderhouden?

Vertrouw op ons bewezen en gecertificeerde vakmanschap

99%
van de reparaties zijn dezelfde dag klaar
8,8
tevredenheidsscore door 48 klanten
3000+
bestuurders helpen wij jaarlijks (weer) op weg
Bovag Autocrew Bosch