Ga naar inhoud
menu
Wij zijn geopend! 08:00-17:00

Autoverhuur

Flexibel op weg, de naam zegt het al. Wij hebben de oplossing als het gaat om tijdelijk vervoer. Wij zijn een autoverhuurbedrijf in Nunspeet. Zakelijk en particulier: wij staan voor u klaar.

De verhuur is gestart vanuit Van Geenen Auto’s Nunspeet en sinds 2014 een op zichzelf staand bedrijf onder de naam Flexibel op weg. Groei van de onderneming heeft geleid tot een nieuwe vestiging op het bedrijventerrein De Kolk in Nunspeet.

Waarom Flexibel op weg?

Wij helpen u aan de oplossing voor al uw wensen met betrekking tot personen- en goederenvervoer.
Met ruim 25 auto’s en bedrijfsbussen hebben wij passend vervoer op het moment dat u het nodig hebt, zowel zakelijk als particulier.

➤ Kijk op www.flexibelopweg.nl voor meer informatie over beschikbare auto's en bussen. 

Zakelijk

Inmiddels weten wij wat we kunnen betekenen voor bedrijven. Dienstverlening is doorslaggevend. Wij maken huren persoonlijk en eenvoudig. Veel aanvragen zijn kort dag. Hoe prettig is het dan dat er altijd passend vervoer beschikbaar is? Bedrijven weten ons te vinden; snel en vertrouwd huren.

Gebruik is mogelijk vanaf één dag of tegen een voordelig week- of maandtarief. Als beginnend ondernemer kan per dag huren wenselijk zijn bij bijvoorbeeld een evenement. Bij gebruik voor lange termijn kan worden gedacht aan zakelijke bezoeken in het buitenland of tijdelijke projecten. Wij helpen u graag aan een passende en toekomstgerichte oplossing.

In het overzicht Alle voertuigen vindt u de beschikbare auto's en bussen. 

Particulier

Zelf goederen vervoeren? Voor alle doe-het-zelvers heeft Flexibel op weg een kleine bestelauto met trekhaak, grote bestelbus of bakwagen met laadklep.
Vakantie of een avond uit? Een personenbus met 6 of 9 zitplaatsen maakt de reis eenvoudig en voordelig.  

De uitgifte van alle voertuigen vindt plaats aan de Draaiing 3 (bedrijventerrein De Kolk) in Nunspeet. Uiteraard is afleveren op locatie mogelijk. Naast deze service bieden wij pechhulp en vervangend vervoer in binnen- en buitenland, mocht er onverhoopt wat gebeuren waardoor u niet verder kunt.

Benieuwd naar wat Flexibel op weg voor u kan betekenen? Bel voor meer informatie met telefoonnummer 0341-23 03 01 en kijk op www.flexibelopweg.nl. Blijf eenvoudig op de hoogte van ontwikkelingen en acties door ons te volgen op LinkedIn en Facebook. Eveneens bent u van harte welkom aan de Draaiing 3 in Nunspeet.

In het overzicht Alle voertuigen vindt u de beschikbare auto's en bussen.


Meer informatie of Flexibel op weg bezoeken? Klik hier.